Despre Noi

Echipa noastră de medici se face remarcată prin abilitatea de a trata o multitudine de afecțiuni, de la cele mai simple la cele mai complicate, printre care se numără și parodontopatiile, de la stadiile incipiente și până la cele avansate, prin metode minim invazive, având rezultate extraordinare și un feedback pozitiv din partea pacienților.

„Singurul mod în care poți face o treabă excelentă este să iubești ceea ce faci” – Steve Jobs-

În cadrul clinicii noastre, fiecare membru își iubește meseria, iar acest lucru se observă în bucuria și profesionalismul cu care tratăm fiecare pacient. Tehnicile și materialele folosite sunt de ultimă generație, astfel încât tu să poți beneficia de servicii de cea mai înaltă calitate. Ne specializăm și acționăm pentru a obține rezultate de lungă durată. Astfel, fiecare schemă de tratament este bine gândită și analizată pentru a fi personalizată și potrivită nevoilor fiecărui pacient, deoarece, știm cu toții că suntem diferiți și, prin urmare, și tratamentul trebuie să fie diferit. În acest fel, reușim să dăm mereu tot ceea ce este mai bun, să înglobăm fiecare aspect ce contează pentru pacient și toate acestea cu un singur scop: să oferim un zâmbet care durează. Noi facem ca efortul să merite!

BlueMed – Premium Medical Center– este o clinică cu renume atât în Oradea cât internațional și  ce beneficiază de un echipament complet și de calitate care acoperă toate etapele reabilitării orale, în așa fel încât să putem oferii toate analizele necesare diagnosticării și tratării cazului, fără a fi necesar un efort suplimentar din partea dumneavoastră pentru vizite suplimentare.

Din echipa noastră medicală fac parte specialiști în ortodonție, implantologie, protetică, endodonție, parodontologie, estetică dentară, precum si ginecologie, nutriție și beauty, oferind, astfel, o gama variată de servicii, care se completează pentru a va aduce zâmbetul pe față. Dar, un tratament de înaltă calitate trebuie să înglobeze și elemente speciale, și anume cele care conferă pacientului sentimentul de confort și siguranță pe tot parcursul actului medical, dar și în afara lui. În acest scop, clinica BlueMed oferă serviciul de urgențe dentare asigurat non-stop la doar un telefon distanță, chiar și în timpul sărbătorilor, pentru ca pacienții noștrii să aibă parte de asistentă medicală oricând aceștia au nevoie.

De ce să alegi centru medical BlueMed?

Deoarece suntem întotdeauna cu un pas înainte. Specialiștii noștri nu sunt dedicați doar profesiei, ci și oamenilor care ne calcă pragul, punându-și sănătatea în mâinile noastre. Credem că tot ceea ce se bazează pe respect are succes garantat. De asemenea, noi iubim onestitatea și transparența, astfel încât, fiecare pacient beneficiază de informare maximă cu privire la parcursul său în cadrul clinicii noastre. Avem grijă ca acesta să fie informat corect despre întreaga procedura și riscurile la care este expus. Iar, la final, ne ocupăm ca pacienții să fie îndrumați cu privire la prevenirea diverselor afecțiuni, pe viitor, pentru a putea avea o calitate a vieții crescută.

Fă cunoștință cu echipa noastră

Zâmbetul trebuie să fie armonios , sănătos, funcțional și durabil în timp. Pentru a realiza o astfel de procedură, este nevoie înainte de a începe orice tratament de o planificare în detaliu, adică design-ul.
Zâmbetul trebuie să fie armonios , sănătos, funcțional și durabil în timp. Pentru a realiza o astfel de procedură, este nevoie înainte de a începe orice tratament de o planificare în detaliu, adică design-ul.
Obiectivele profesiei ortodontice implică realizarea unui echilibru facial global, alinierea şi corectarea poziţiei dinţilor, dezvoltarea armonioasă a elementelor aparatului dento-maxilar, feţei şi craniului.
Pentru ca dantura reprezinta una din primele trasaturi care se observa la o persoana,vizita la un dentist bun si cu experienta este modalitatea ideala de a va pune in valoare un zambet sanatos si atractiv.

Recomandăm mărcile​

+0
de ani experiență în domeniu
+0
de recenzii pozitive pe platformele din online
+0
de patologii rar întâlnite tratate

Programează-te

Completează rubricile de mai jos cu datele tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Programari: 0771 063 264

Tel/WhatsApp (intre orele 8:00-20:00)

bluereceptie@yahoo.com

email

Urgente Zi - 0771 063 264

Intre orele 8:00-20:00

Urgente Noapte - 0771 079 605

Intre orele 20:00-8:00