Servicii - Beauty

Frumusețea este un dar pe care noi, oamenii, l-am primit și de care trebuie să ne bucurăm în fiecare zi. Pentru a pune acest dar și mai mult în valoare, clinica noastră oferă acum și servicii de înfrumusețare.

„Frumusețea trezește sufletul la viață” – Dante Alighieri –

După cum am mai precizat, scopul nostru este să vă oferim o experiență unică, astfel încât în clinica noastră își desfășoară activitatea Perfection Beauty Club, o echipă națională de profesioniști, specializată în servicii de înfrumusețare, precum proceduri estetice cu aparatura de top.  Adică tot ce aveți nevoie pentru a vă simți răsfățați și speciali. Și pentru că iubim calitatea, vă asigurăm că aparatura folosită este ultramoderna, iar atmosfera în care vă veți petrece timpul alături de noi este plăcută și mereu veselă. Specialiștii noștri vă vor arăta metodele pentru a vă face să uitați de stres, să străluciți și să redeveniți plini de viață.

Noi credem că singurul loc în care simți că te pui pe primul loc este salonul de înfrumusețare din cadrul clinicii. Astfel că, dacă ori de câte ori te uiți în oglindă simți că anumite aspecte te fac să nu prezinți destulă încredere în tine, atunci este timpul să nu le mai ascunzi și să ne lași să le rezolvam. Profesia noastră este cu atât mai specială cu cât îți putem elimina insecuritățile în câteva minute, de parcă nici nu au existat. Aspectul tău este preocuparea noastră. Tot ce trebuie să faci este să te așezi comod și să lași echipa noastră să-ți ofere momente de neuitat. Specialiștii noștri sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniul frumuseții pentru a oferi cele mai bune servicii.

Îți dorești o piele mereu catifelată, dar părul nedorit îți dă bătăi de cap?

Echipa noastră vine în sprijinul vostru și vă ia această grijă de pe umeri, totul cu ajutorul epilării definitive cu laser diode 808. Datorită lungimii de undă pe care o prezintă (808 nm), acest aparat poate fi folosit pentru orice tip de fir de păr și pentru toate tipurile de piele, deoarece absorbția la nivelul pigmentului firului de păr este crescută ceea ce determină distrugerea sa. În acest fel, poți scăpa de părul nedorit de pe orice zona a corpului, astfel că te scapă de procedurile de epilare clasice care sunt dureroase, necesita mult timp și energie. Te epilezi acum și ai pielea fină pentru totdeauna. Sună bine, nu?

1

Este o procedură sigură?

Vă asigurăm că este o procedură extrem de sigură, confortabilă și nedureroasă, datorită faptului că fasciculul laser se concentrează exclusiv asupra firului de păr, ceea ce vă protejează de arsuri și senzații de disconfort. De asemenea, menține o temperatură constanta la nivelul contactului cu pielea la o valoare de maxim 3 grade Celsius.

2

De câte ședinte am nevoie pentru a scăpa de părul nedorit?

Datorită faptului că părul prezintă 3 etape de dezvoltare: faza de creștere (anagena), faza de tranziție (catagena) și faza de repaus (telogena), sunt necesare aproximativ 5-6 ședinte planificate pe parcursul a 30-40 de zile, deoarece laserul are efect doar asupra firelor de păr aflate în perioada de creștere.

3

Ce fac dacă am pielea bronzată și vreau să fac epilare definitivă?

Stați fără nicio grijă, deoarece acest tip de laser este eficient pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea bronzată, astfel că nu mai trebuie să așteptați pentru a vă oferii acest cadou.

The BEFORE and AFTER

Cea mai buna investitie este investitia in propria persoana

Fericirea pacientilor nostri este prioritatea noastra, ceea ce ne determina sa fim mereu cei mai buni. La noi gasesti o gama larga de servicii care sa-ti inlature orice nemultumire. Ai riduri care iti dau batai de cap? Noi iti rezolvam problema. Oferim corectia ridurilor cu ajutorul toxinei botulinice care este utilizata atat in tratarea ridurilor cat si in preventia lor, dar si umplerea ridurilor cu ajutorul acidului hialuronic. In functie de necesitatile tale, in maxim 10-20 de minute poti sa-ti iei adio de la ridurile inestetice. Si pentru ca sigur ai auzit de vestita terapie vampir, afla ca in cadrul clinicii noastre oferim si aceasta procedura extrem de utila persoanelor cu pielea imbatranita, lipsita de elasticitate si luminiozitate, dar si celor care prezinta cicatrici si pete pigmentare.

Daca marimea buzelor tale nu te multumeste, noi iti oferim si servicii de augmentare a buzelor, care este o procedura minim invaziva prin care se injecteaza o anumita cantitate de acid hialuronic la nivelul buzelor pentru a obtine efectul dorit. Datorita faptului ca acidul hialuronic se gaseste in mod natural la nivelul corpului nostru, el este tolerat foarte bine de catre organism, astfel ca nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la reactiile adverse. Efectul are o durata cuprinsa intre 6 luni si 1 an in functie de produsul injectat si de particularitatile fiecarui organism.

Este timpul să-ți acorzi ție timp!

Te așteptăm într-un cadru plăcut pentru a te răsfăța. Noi ne hrănim cu zâmbetul tău care ne motivează să oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Și, pentru că nu ne plac jumătățile de măsură, specialiștii noștri oferă o atenție deosebită detaliilor și nevoilor tale. La noi nu vei avea parte doar de proceduri, ci și de sfaturi și răspunsuri utile care să te ajute să te simți frumoasă și încrezătoare. Pentru ca o persoana care are încrederea în ea este o persoană invincibilă! De aceea te sfătuim să nu mai lași pe mâine ceea ce te nemultumește azi. Te așteptăm la clinica noastră pentru a te pune in valoare!

Programari: 0771 063 264

Tel/WhatsApp (intre orele 8:00-20:00)

bluereceptie@yahoo.com

email

Urgente Zi - 0771 063 264

Intre orele 8:00-20:00

Urgente Noapte - 0771 079 605

Intre orele 20:00-8:00